Connect with us

DREJTËSI

Njoftim me rëndësi për aktivistët e Vetëvendosjes

Published

on

Gjykata e apelit ka lëshuar një njoftim me rëndësi pë aktivitët e Vetëvendosjes, të cilëve dje iu hoq masa e paraburgimit. Ky është njoftimi i plotë:

Gjykata e Apelit e Kosovës, i ka përcjellë me interes raportimet e mediave,  pas publikimit të komunikatës së djeshme lidhur më ndërprerjen e masës së paraburgimit për të akuzuarit A.A.,F.K. dhe E.H.

Për shkak të interesit  të madh të mjeteve të informimit  dhe për të mos u krijuar konfuzione të pa nevojshme, Gjykata e Apelit  njofton, se ky rast është kthyer në rivendosje.

Në këtë fazë gjykata është duke e përpiluar vendimin më shkrim, në të cilin i cili do të jepen edhe arsyet