Connect with us

Karrige në mes asfaltit, ngushëllime rrugë

Një gropë e hapur në mes të rrugës në drejtimin qendër e qytetit- Gërmi, ka shtyrë një banor që ra vendos një karrige, për të shmangur rënien në të. Gropa është hapur pak metra më lart se shkolla Sami Frashëri në kryeqytet.

Kjo situatë ka nervozuar banorët dhe vozitësit. Ata thonë se kjo ëahtë papërgjegjësi.

lord