“Më 6 prill 2019 (e shtunë) në ora 12:05, do të bëhet testimi i radhës i sistemit të alarmimit në qytet. Kësaj radhe testimi do të realizohet në heshtje dhe nuk do të prodhohen tinguj të alarmit sikur në muajt e kaluar”, shkruhet në njoftim.