Connect with us

KULTURË

Dan vjen me këngën e re “Pse”

Published

on

Artist i ri nga diaspora, Dan ka lansuar këngën e tij të re “Pse”, e cila përcillet me një viedokril mjaft interesant.

Projekti i ri muzikor i artistit nga Prizreni, por që jeton në Gjermani, është në gjuhen shqipe.

Ky projekt i Dan vjen pas këngës se tij të parë solo “Homies”(Shoqëri), e cila ishte pritur mjaft mirë nga publiku.

Dan ka paralajmruar se nuk do të ndalet se punu për të sjell këngë të reja gjatë këtij viti. “Tani kam lansuar këngën ‘Pse’, dhe të shohim se si po e pret publiku.

Për këngën e parë ‘Homies’ kam marr mjaft vlerësime pozitive prej publikut dhe kritikëve muzikor.

“Shpresoj se ‘Pse’ do të pritet edhe më mirë. Jam duke punuar edhe në projekte tjera dhe besoj se gjatë këtij viti do të sjell edhe një projekt të ri muzikor”, ka treguar Dan.

Këngën me klip mund ta shikoni në këtë link: