Connect with us

KULTURË

Përkujtohet sot poeti Xhevdet Bajraj

Published

on

Sot në Rahovec përkujtohet një vjetori i vdekjes së poetit të shquar kosovar, Xhevdet Bajraj.

Ai ishte autor i më shumë se 25 vëllimeve poetike, të cilat janë të përkthyera në shumë gjuhë si anglisht, gjermanisht, spanjollisht, serbisht, sllovenisht, hungarisht, turqisht dhe polonisht.

Në këtë aktivitet promovohet edhe libri i tij i fundit i lënë në dorëshkrim “Angelus Novus” i botuar nga klubi letrar “De Rada”.

Continue Reading