Connect with us

KOSOVË

12 milionë euro buxheti i Kuvendit për vitin 2020

Published

on

Komisioni per Buxhet dhe Financa i ka dhënë dritën e gjelbër Raportit vjetor për Shpenzimet e Kuvendit per vitin 2018.

Me katër vota pro dhe një kundër nga Ali Lajqi dhe një abstenim nga deputetja e Listës Serbe, Jelena Bontiq, po ashtu ka kaluar edhe Raporti Vjetor i Organit Shqyrtues të Prokurimit për vitin 2018.

Ndërkohë është shqyrtuar Korniza afatmesme për shpenzimet e Kuvendit per vitin 2020-2022 ku u tha se ka 12 milionë euro mjete, për buxhetin e Kuvendit për vitin 2020.

Continue Reading