Gjatë ditë se djeshme, ka ndodhur një aksident trafiku me fatalitet, ndërsa 12 me persona të lënduar dhe 29 me dëme materiale.

Gjithsej kanë ndodhur 42 aksidente gjatë 24-orëve.