Connect with us

LAJME

AGK-ja mirëpret shfuqizimin e vendimit të ARBK-së për Klan Kosovën

Published

on

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës e ka mirëpritur vendimin e ARBK-së për anulimin e vendimit për suspendimin e certifikatës së biznesit të Klan Kosovës.

AGK-ja tha se që nga publikimi i këtij vendimi, kanë ngritur shqetësimin për veprimet e MINT-it, dhe se mirëpret faktin që procedurat tashmë kanë përfunduar.

Ndryshe gjatë ditës së sotme, Klan Kosova ka njoftuar se është përmbyllur plotësisht në mënyrë të rregullt dhe ligjore procesi pranë institucioneve të Republikës së Kosovës.

“Sot, Agjencia Kosovare për Regjistrimin e Bizneseve (ARBK) ka lëshuar vendim zyrtar, me të cilin ka njoftuar se përfaqësuesi i autorizuar i Shoqërisë Tregtare Klan Kosova Sh.P.K. ka dorëzuar te ta kërkesën për plotësim dokumentacioni dhe se me këtë rast ARBK-ja ka bërë shfuqizimin e vendimit të saj për suspendmin e certifikatës së biznesit”, thuhet në njoftimin e ARBK-së.