Connect with us

KOSOVË

Alarmante, shtylla elektrike që po rrezikon nxënësit

Published

on

Ka 3 javë që një shtyllë e rrymës elektrike qëndron pezull, duke u mbajtur vetëm nga telat. Kjo ka bërë që të rrezikohen nxëxësit e shkollës së Gjelbër dhe asaj Eqrem Qabej në Prishtinë, të cilët kalojnë andej. Që kur dikush e aksidentoi, shtylla është në këso gjendje, derisa KEDS-i nuk ka marrë asnjë masë. Prindërit e nxënësve kanë apeluar që shtylla të rregullohet e të moa ketë pasoja në fëmijë!

Continue Reading