Connect with us

KULTURË

Albina shkëlqen në tapet të Liverpool

Published

on

https://fb.watch/korMVzynb7/

Kalimi në tapet, ishte marramendës. Albina Kelmendi dhe familja e saj shkëlqyen në tapetin e bruztë në Liverpool. Si kurrë më aprë, 6 anëtarët e familjes të prirë nga ikona, Albina, parakaluan në St. George‘s Hall Liverpool,, duke ngjallur vëmendje tek britanikët dhe mbarë mediet evropiane që ishin të pranishme aty.

Ky parakalim në “Tapetin e bruztë” 200 metra i gjatëerdhi pak para gjysmëfinales, ku Kelmendi do të prezantohet me këngën tashmë të bërë hit ‘Duje’.

Familja Kelmendi garon në gjysmëfinale të enjten, derisa mbanë numrin 14, numër ky në të cilin duhet të votohet për ta.

Continue Reading