Ambsadori amerikan Philip Kosnett do të jetë i pranishëm në seancën ku pritet të zgjidhet qeveria e re e Kosovës.

Ai është parë duke hyrë në ambientet e Kuvendit të Kosovës.

Para tij, kanë mbërritur në Kuvend edhe shefja e Zyrës së Bashkimit Evropian në Kosovë, Nataliya Apostolova dhe ambasadori britanik Nicholas Abbott.