Connect with us

KOSOVË

Anulohen disa fluturime nga Adem Jashari

Published

on

Njoftojme te gjithe udhetaret se pershkak te kushteve atmosferike deri ne kete kohe tri fluturime jane anuluar ne pasditen e sotme:

Per CDO DETAJ SHTESE SA I PERKET SECILIT FLUTURIM lusim udhetaret dhe mediat te kontaktojne kompanite ajrore.

Qendroni me fluturimet live ne web faqen e aeroportit

Continue Reading