Seanca e Kuvendit ka nisur me betimin e nëntë deputetëve të cilët nuk e kanë dhënë betimin në seancën konstituive të Kuvendit.

Betimin e ka dhënë Fatmir Limaj, Abelard Tahir, Behgjet Pacolli, Enver Hoxhaj, Uran Ismaili , Pal Lekaj, Endrit Shala dhe Kujtim Gashi.