Connect with us

KOSOVË

Bëhen bashkë deputetët e LDK-së, Vetëvendosjes e Alternativës

Published

on

Të buzëqeshur, të lumtur e të disponuar janë parë deputetët e LDK-së, Vetëvendosjes si dhe deputetja Mimoza Kusari e Korab Sejdiu. Në një foto të publikuar nga Mimoza Kusari, ajo shkruan se kjo është Alternativa e Kosovës.

Deputetët në fakt kanë qenë në bobliotekën kombëtare e më pas kanë pirë kafe së bashku.