Connect with us

KOSOVË

Çfarë lajmi, ndërpritet rryma elektrike

Published

on

 

KEDS njofton se sot do të ndalet rryma në Prishtina

Ndërprejre do të ketë në këtë lokacion”

  • Dalja 10 kV Nr.05 (Kodi: 12000001) prej orës 14:00 deri në ora 14:35

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: rr.Xhemajil Ibishi, Ministria e Shëndetësisë dhe një pjesë e Dragodanit.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Punim i kokës kabllovike.

 

Continue Reading