Connect with us

KOSOVË

Drejtuesit e PDK-së i kapin sharkijat, jehon kënga

Published

on

Në njërin nga tubimet e organizuara të PDK-së në Lipjan, shihen disa nga eksponentët kryesor të kësaj partie, Ramë Vataj, Xhavit Haliti, Ramë Buja dhe Bajrush Xhemajli. Aty ka nisë të këndohet me sharki dhe çifteli, ku Ramë Vataj është parë duke kënduar.

Continue Reading