Connect with us

KOMUNA

Drenasi e Ramiz Lladrovci përfitojnë 15 milionë euro

Published

on

Komuna e Drenasit ka përfituar 15 milionë euro investime për Parkun e Biznesit.

Këtë njoftim e dha kryetari i komunës Ramiz Lladrovci në facebook.

Ja postimi i tij:

Lajm i mirë nga Londra, BERZh-i, ka miratuar Zgjerimin e Parkut të Biznesit në Drenas me vlerë 15 milionë euro. Lajm i mirë për bizneset dhe krijimin e vende të reja të punës.

Urime e gëzuar qytetarë të Drenasit.

Besojmë se projekti për Liqenin akumulues në Vërboc si dhe rregullimi i ujërave të zeza, do të zënë së shpejti vend në projektet e financimit nga donatorët si dhe projektet tjera zhvillimore.

Drenasi ka të ardhme të mirë për qytetarët e vet.

Continue Reading