Connect with us

KOMUNA

E dhimbshme, fëmijët nisen për gurbet. Përshëndeten me shokë e shoqe!

Published

on

Nje ngjarje e dhimbshme dhe shume e trishtueshme ka ndodhur ne Piranë të Prizrenit. y nxënës janë përshëndetur me shokët e shoqet, duke marrë rrugën e mërgimit. filmimet janë realizuar nga mësimdhënësi.

Shih videon për më shumë:

Continue Reading