Gjykata Themelore e Gjakovës, shpalli të pafajshëm Fatmir Limajt, i cili ishte akuzuar për rastin e Ramiz Hoxhës dhe Selman Binishit.

Ndryshe, Fatmir Limaj akuzohej nga prokuroria se si komandant i Brigadës 121 të UÇK-së, nuk kishte ndërmarrë masa të arsyeshme dhe të nevojshme brenda kompetencave të tij për ta parandaluar, apo për të ndalur vrasjen e Ramiz Hoxhës dhe Selman Binishit.