Connect with us

KOSOVË

Gati të nis ceremonia, përgatitje për fjalimin e madh të Bill Klintonit

Published

on

Për pak minuta nis ceremonia e shënimit të 20 vjetorit të hyrjes së trupave të NATO-s në Kosovë. Gjithçka është bërë gati dhe shpejt në sheshin Skënderebeu do të vjen edhe Bill Klinton.

Continue Reading