Connect with us

KOMUNA

GIZ-i gjerman përkrah Obiliqin për mbeturina

Published

on

Nënshkruhet Memorandumi i Mirëkuptimit në mes të Komunës së Obiliqit dhe GIZ-it Gjerman

Kryetari i Komunës, Xhafer Gashi, së bashku me drejtorin e Drejtorisë për Mbrojtje të Mjedisit, Arben Berisha priten në takim përfaqësuesin e “GIZ” Kai Hofmann.
Në këtëtakim u arrit që të nënshkruhet memorandumi i bashkëpunimit në mes të Komunës së Obiliqit dhe Shoqërisë Gjerman për Bashkëpunim “Giz”. Ky memorandum parasheh bashkëpunimin ndërmjet Komunës dhe GIZ-it në fushën e menaxhimit të mbeturinave.

Continue Reading