Connect with us

EKONOMI

Hapet Marketi i Ndërtimit

Published

on

Për herë të parë në Kosovë, Ekipi A Managment, i krijuar dhe i përbërë nga ekspertë dhe të diplomuar në universitete prestigjioze amerikane, kanë sjell në Kosovë brendin ndërkombëtar të marketit të shitblerjes së banesave, shtëpive dhe produkteve tjera, me zbritje promovuese.

Marketi i ndërtimit, është hap në sallën “1 Tetori” në Prishtinë ku po marrin pjesë shumë kompani të ndërtimit si dhe qytetar.

Marketi i Ndërtimit mbahet në ditët kur edhe qindra mijëra mërgimtarë janë kthyer në vendlindje për pushime verore.

Panairi do te jetë i hapur tri ditë në sallën “1 Tetori” në Prishtinë ku po marrin pjesë afër 30 kompani të ndërtimit ku qytetarët do të mund të blejnë banesa e produkte tjera të ndërtimit me zbritje. Ky panair synon të bëhet tradicional./ rtk

Continue Reading