Connect with us

KOSOVË

Haradinaj: Ushtria është vlera më e qëndrueshme e Shtetit të Kosovës

Published

on

Kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj  e ka quajtur Emblema e dinjitetit dhe krenarisë sonë, Ushtrin e Republikës së Kosovës, në parakalimin e parë historik.

Euro-atlantike në përbërje, globale në synimet për paqe, ushtria jonë është vlera më e qëndrueshme e Shtetit të Kosovës, ka shkruar Haradinaj në facebook.

Continue Reading