Connect with us

KOSOVË

Has, policoa kap armatim

Published

on

Në orët e mëngjesit të sotëm, hetues të Stacionit Policor në Prizren, kanë zbatuar një urdhër kontroll të lëshuar nga Gjykata Themelore në Prizren në një shtëpi në fshatin Krajk, me qëllim të parandalimit, hetimit dhe zbulimit të veprave penale. Gjatë bastisjes janë gjetur dhe sekuestruar:
një pushkë gjahu e llojit dhe kalibrit të panjohur me numër serik K-16429;
një pistoletë modeli “Zoraki “ M-906 me numër serik 016701
një elektroshok i llojit “Police” me fuqi 360000 W i prodhimit gjerman.
Pas sekuestrimit të armëve, i dyshuari është intervistuar ndërkaq, provat materiale dhe shkresat e lëndës i kalojnë prokurorisë për procedura të më tejme.

Continue Reading