Connect with us

KOSOVË

Kërkohet miratimi i Projektligjit për Lehoninë

Published

on

Kabineti qeveritar në mbledhjen e rregullt ka diskutuar për Projektligjin për Lehoninë.

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale (MPMS), Skender Reçica tha se Projektligj i Punës nuk e rregullon pushimin e lehonisë dhe pushimi i lehonisë është i domosdoshëm dhe i rëndësishëm për tu miratuar.

“Projektligji për Lehoninë të miratohet në qeveri nëse për shkak të mungesës financiare nuk mund të kaloj atëherë duhet menduar zgjidhje tjetër”, tha Reçica.

Continue Reading