Connect with us

LAJME

KFOR-i është çdo herë i gatshëm që të ndihmojë njerëzit në Kosovë

Published

on

KFOR-i ka thënë se me anë të kamionëve dhe helikopterëve janë duke mbështetur Zjarrëfikësit dhe Policinë e Kosovës, për të fikur zjarrin që ka kapluar malet mbi Manastirin e Deçanit.


“Zjarri nuk ka prekur asnjë zonë banimi dhe KFOR mbetet vigjilent për të ofruar ndihmë nëse është e nevojshme.

“ KFOR-i është çdo herë i gatshëm të mbrojë të gjithë njerëzit në Kosovë”, shkruan KFOR-i në Facebook.

Continue Reading