Connect with us

KOMUNA

Komuna e Skenderajt ndan 50 mijë euro bursa për studentë

Published

on

Komuna e Skenderajt ka shpallur sot konkursin publik për ndarjen e bursave për studentë të kësaj komune.

Kryetari Bekim Jashari, ka thënë se vlera e përgjithshme e kësaj mbështetjeje është 50 mijë euro, nga të cilat do të përfitojnë 100 studentë, përkatësisht 500 euro për student.

“Ky është vetëm një nga veprimet tona drejt përmirësimit dhe sigurimit të kushteve më të mira për studentët e komunës sonë, në avancimin e tyre profesional. Shpërndajeni sa më shumë këtë informatë, në mënyrë që studentët tanë të përfitojnë nga kjo mundësi”, ka thënë kryetari i Komunës së Skenderajt”, ka shkruar Jashari.

Informatat e hollësishme rreth konkursit, janë publikuar në faqen zyrtare të Komunës

Continue Reading