Connect with us

KOSOVË

Kosova bëhet me ushtri

Published

on

seancën e jashtëzakonshme Kuvendi i Kosovës i ka thënë “po” pakos së projektligjeve që lejojnë transformimin e Forcës dhe Sigurisë së Kosovës në Ushtri të Kosovës, raporton lajmi.net.

Në Kuvendin e Kosovës është votuar në lexim të dytë Projektligji për transformimin e Ministrisë së Forcës dhe Sigurisë së Kosovës në Ministri të Mbrojtjes.

-Projektligji për Ministrinë e Mbrojtjes, mori 106 vota pro, asnjë votë kundër dhe 1 abstenim.

Continue Reading