Connect with us

KOSOVË

Ministria e Infrastukturës: Rrugët e Kosovës janë të kalueshme

Published

on

Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit, ka njoftuar se përkundër reshjeve të borës të gjitha rrugët janë të kalueshme për qarkullim të automjeteve.

Kompanitë e kontraktuara dhe ekipet e MIT janë në teren gjatë gjithë kohës duke pastruar rrugët nacionale, regjionale dhe autostradat.

Për shkak të reshjeve të pandërprera dhe rënies së temperaturave në vazhdimësi, mund të ketë ndonjë vështirësi në qarkullim, veçanërisht në zona malore.

Ministri i Infrastrukturës dhe Transportit Pal Lekaj, kërkon nga qytetarët vozitje të kujdesshme dhe me pajisje dimërore.​

Continue Reading