Connect with us

KOSOVË

Policia e Kosovës shpall në kërkim gjashtë serbë të dyshuar për krime gjatë luftës

Published

on

Policia e Kosovës, Sektori për Hetimin e Krimeve të Luftës, ka publikuar emrat me fotografi të gjashtë personave, të cilët janë në kërkim të drejtësisë.

Të pandehurit janë duke u kërkuar për  krime lufte kundër popullsisë civile.

Personat e shpallur në kërkim janë:

AKSIĆ (Voimir) Ćedomir; data e lindjes; 10.05.1960

DENIC (Slobodan) Dragan; data e lindjes; 10.12.1967

JOVANOVIĆ (Milan) Stojan; data e lindjes; 14.10.1961

PAUNOVIĆ (Slavujko) Goroljub; data e lindjes; 07.05.1969

RAĆIĆ (Janko) Dejan; data e lindjes; 10.12.1974

RAJKOVIĆ (Ivica ) Ljubiša; data e lindjes; 07.12.1974

Policia e Kosovës kërkon nga qytetarët apo kushdo që ka informacion për vendndodhjen e personave të dyshuar të publikuar në këtë shpallje, të lajmërojë Policinë e Kosovës në telefon ose në stacionin më të afërt policor.

Numrat e telefonit dhe adresat elektronike kontaktuese për të kontaktuar Policinë e Kosovës janë: Tel: 192 dhe 080019999 (pa pagesë) 038 542 127; Qendra Operative DDP,  e-mail adresa: info@kosovopolice.com/Teleskopi.info

Continue Reading