Connect with us

KOSOVË

Voto Prof.Dr.Ramë Vataj i cili mbanë numrin 38 në listën e PDK-së

Published

on

Prof.Dr. Ramë Vataj, i cili mbanë numrin 38 në listën e PDK-së, ka kërkuar besimin dhe angazhimin e të gjithëve për ta votuar Partinë Demokratike të Kosovës, dhe në këtë mënyrë të forcohet integriteti dhe sovramtiteti i Reublikës së Kosovës me Kadri Veselin kryeministër

Continue Reading