Anëtari i PSD-së Frashër Krasniqi ka reaguar ndaj takimit të djeshëm të Xhelal Sveçlës nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje dhe drejtorit të së ashtuquajturës Zyrë për Kosovën në Qeverinë e Serbisë Marko Gjuriq.

Ai përmes një shkrimi në Facebook i quan anëtarët e Lëvizjes Vetëvendosje, pjesë e së cilës ishte edhe ai para se të dilte në PSD, si hipokritë.

“Ashtu qysh sot po e arsyetojnë takimin nëpër kafe me Gjuriqin – i cili po të ndodhte me këdo jashtë VV-së do të cilësohej si tradhti kombëtare e shitje e Kosovës, ashtu nesër do ta arsyetojnë ri-kapjen e shtetit, keq-qeverisjen dhe autoritarizmin e tyre. Sepse ky është morali hipokrit popullist: çka do që bëjnë ata është në “interes të popullit”, çka do që bëjnë të tjerët është “tradhti ndaj popullit”. E mira këtu është që demaskimi i këtyre hipokritëve po ndodh më shpejt se ç’e prisnim”, shkruan Krasniqi.