Connect with us

KOSOVË

Kuvendi e voton ligjin për ministrinë e Mbrojtjes së Kosovës

Published

on

Në Kuvendin e Kosovës është hedhur në votim projektligji për krijimin së Ministrisë së Mbrojtjes.

102 deputetë ishin të pranishëm në Kuvend.

101 deputetë kanë votuar dhe që të gjithë ishin pro këtij projektligji.

Continue Reading