Connect with us

LAJME

Kuvendi i Kosovës mban sot seancë parlamentare

Published

on

Kuvendi i Republikës së Kosovës do të mbaj sot seancë plenare me fillim nga ora 10:00.

Kuvendi ka njoftuar se këto janë pikat e rendit të ditës:

1. Miratimi i procesverbaleve nga seancat e mëparshme,

2. Deklarimet jashtë rendit të ditës,

3. Pyetjet parlamentare

4. Interpelanca me ministrin e Ministrisë së Financave, Punës dhe Transfereve, z. Hekuran Murati për çështjen: “Rishikimi i buxhetit të Republikës së Kosovës dhe rritja e pagave në sektorin publik”