Connect with us

KOSOVË

Limaj: Duhet hapur rrugë dialogut me Serbinë

Published

on

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Fatmir Limaj, ka thënë se duhet hapur rrugë dialogut me Serbinë.

Bashkëkryesuesi i Delegacionit shetëror në dialog me Serbinë në emisionin “Debat” të RTK-së kur është pyetur rreth taksës ndaj Serbisë ka thënë se vendimi rreth pezullimit shpreson që të bëhet me një qëndrim të përbashkët.

“Kosova do të ketë qëndrim unik në këtë temë, që i hapë mundësi dialogut. Duhet t’i hapim rrugë dialogut.  Kosova ka mjaftueshëm pjekuri që të veprojë në përputhje me interesat e veta dhe në respekt me sugjerimet e miqve”, ka thënë ai. “Një koalicion qeverisës që nuk mund të ndërtojë një qëndrim të përbashkët e humb kuptimin”.

Continue Reading