Lëvizja Vetëvendosje mbrëmë ka organizuar një koktej me gazetarë, redaktorë e përfaqësues mediash.

Ky subjekt politik thotë se një pjesë të mesazhit e ka përçuar tek qytetarët përmes mediave dhe është informuar nga to jashtëzakonisht mirë.

Në këtë mbrëmje është parë edhe i kryetari i VV-së, Albin Kurti.