Sot në ora 09:30 Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mban mbledhjen e radhës.

Në këtë mbledhje pritet të ketë kërkesë nga QNR që të ketë rinumërim të disa vendvotimeve.

Ndryshe ka përfunduar numërimi i votave të mërgatës në Qendrën e Numërimeve dhe Rezultateve.