Connect with us

LAJME

Mjekësia Familjare në Gjilan merr një donacion prej 20 mijë euro nga Turqia

Published

on

Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare në Gjilan, ka pranuar sot një donacion me pajisje nga Turqia, në vlerë 20 mijë euro.

Pranimi i këtij donacioni u bë në një ceremoni ku mori pjesë kryetari i Komunës, Alban Hyseni, ambasadori turk në Prishtinë, Sabri Tunç Angili, komandanti i KFOR-it turk në Kosovë, kolonel Recai Yilmaz, koordinatori i organizatës TIKA, Cihan Dinçer, si dhe përfaqësues të tjerë nga Turqia dhe komuna e Gjilanit.

Me këtë rast, kryetari i Gjilanit, Alban Hyseni, ka thënë se ky projekt është vazhdim i bashkëpunimit të mirëfilltë mes Kosovës dhe Turqisë, po edhe i ndihmës që i ka dhënë vendit tonë deri tani populli turk dhe qeveria turke.

Ai ka theksuar se nga Turqia pret përkrahje edhe në të ardhmen.