Connect with us

KOMUNA

Në Kuvendin e Prishtinës sot diskutohet gjendja e sigurisë

Published

on

Komuna e Prishtinës ka njoftuar se për shkak të situatës me sigurinë në kryeqytet sot do të mbahet mbledhje e jashtëzaonshme e Këshillit Komunal të Sigurisë në Bashkësi.

Mbledhja do të mbahet të premten në ora 10:00 në objektin e vjetër të kryeqytetit.

”Duke u bazuar në Situatën e sigurisë në Kryeqytet dhe pas shumë takimeve nga Kryetari z. Përparim Rama me përgjegjësitë e sigurisë në nivel lokal, mbledhja do ta ketë vetëm një pikë të rendit të ditës”, thuhet në njoftimin e komunës.