Connect with us

KOMUNA

Në kuvendin komunal të Leposaviqit e para LVV, në Zveçan prin PDK

Published

on

Komisioni Qendror Zgjedhor sot i ka shpallur rezultatet përfundimtare edhe për kuvendet komunale në Leposaviq e Zveçan.

Në Leposaviq, 15 ulëse i ka fituar Lëvizja Vetëvendosje, PDK i ka dy ulëse, po ashtu edhe Partia e Serbëve të Kosovës.

Ndërsa, në Zveçan PDK-ja i ka fituar 11 ulëse, dhe LVV tetë ulëse./kk

Continue Reading