Connect with us

LAJME

Ngjarjet e paralajmëruara të ditës

Published

on

Këto janë ngjarjet e ditës së sotme:

10:00          

Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale shqyrton Projektligjin për çmimin e produkteve medicinale. (Kuvendi i Kosovës, N302)

11:00

Zëvendësdrejtori i ATK-së Ilir Murtezaj mban konferencë për medie lidhur detajet e projekteve të reja, arritjet dhe planifikimet për të ardhmen. (Zyra qendrore e ATK-së)

11:00

Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, Kulturё, Rini dhe Sport mban dëgjim publik lidhur me Projektligjin pёr të drejtat e autorit dhe të drejtat e përafërta. (Kuvendi i Kosovës, N506)

14:00

Kryetari i LDK-së në Prizren, Driton Selmanaj mbanë konferencë për medie. (Selia e LDK-së, Prizren)

18:00

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, dhe i mbështetur nga UN-Habitat Kosovë, përmes Programit për Zhvillimi Gjithëpërfshirës të financuar nga Qeveria e Suedisë përuron lokalitetin arkeologjik “Programi për integrimin e trashëgimisë kulturore në planifikim hapësinor”. (Sheshi te Lidhja e Prizrenit)

Continue Reading