Connect with us

KOSOVË

Ngjarjet e paralajmëruara të ditës

Published

on

Këto janë ngjarjet e ditës së sotme:

10:00

Kryesia e Kuvendit mban mbledhjen e radhës. (Kuvendi i Kosovës)

10:00

Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale e shqyrton Projektligjin për çmimin e produkteve medicinale. (Kuvendi i Kosovës N302)

10:00

Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe Mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit e shqyrton Projektligjin për Prokurorinë Speciale; Projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Kodit të procedurës penale; Projektligjin për plotësimin dhe ndryshimin e Kodit Penal. (Kuvendi i Kosovës C203)

11:00

Kuvendi mban vazhdimin e seancës plenare. Në rend dite një varg pikash nga seancat e papërfunduara. (Kuvendi i Kosovës)

13:00

Kuvendi mban seancë të jashtëzakonshme në rend dite ratifikimi i anëtarit të Këshillit Shtetërorë të Cilësisë në Agjencinë kosovare të Akreditimit. (Kuvendi Kosovës)

13:00

Solidar Suisse SEE dhe Qendra Kosovare për Studime Gjinore mbajnë konferencën “Të kuptuarit e peizazhit institucional: Vlerësimi i dhunës me bazë gjinore në Kosovë”. (Hotel “Sirius”, Prishtinë)

20:00

Mbahet ekspozita me fotografitë e kampionit Robin Krasniqi dhe dokumentari kushtuar kampionit. (Sheshi “Xhorxh Bush”, Prishtinë)

Continue Reading