Zëvendëskryeministri dhe ministri i Punëve të Jashtme të Kosovës, Behgjet Pacolli ka mirëpritur lirimin e zyrtarit kosovar, Marjan Gjoka, i cili u arrestua para disa ditësh në Serbi.

Në një postim në Facebook, Pacolli ka shkruar se Serbia po tregon që ka agjendë politike pas arrestimeve të qytetarëve të Kosovës