Connect with us

KOSOVË

Pesë orë për liberalizim, përfundon seanca

Published

on

Deputetët e kuvendit të Kosovës e kanë përfunduar seancën e thirrur nga opozita për të debatuar për dështimet me liberalizim. U nevojiten 5 orë që debati të shtjerrët. Gjatë kësaj kohe një numër i madh i ligjvënësve kanë mbajtur fjalime, derisa prijësit e grupeve parlamentare nna opozita kanë kërkuar shkarkimin e qeveriaë dhe shpërbërjen e kuvendit.

Continue Reading