Connect with us

KOSOVË

Presidenti nuk dekreton Projektligjin për Pagat, i heshtur hyn në fuqi

Published

on

Projektligji për pagat nuk është dekretuar nga presidenti Hashim Thaçi dhe pas përfundimit të afatit ligjor, ka hyrë në fuqi në mënyrë të heshtur.

Kështu ka bërë të ditur në një përgjigje me shkrim për Radio Kosovën, Zyra e presidentit Thaçi, duke shtuar se ka marrë premtime nga sponsoruesit e ligjit se do t’i marrin parasysh të gjitha shqetësimet e paraqitura dhe në të ardhmen e afërt do t’i bëjnë plotësimet dhe ndryshimet e nevojshme.

Continue Reading