Connect with us

LAJME

Pritjet e gjata në Merdarë, policia bën thirrje për shfrytëzimin e pikave të tjera kufitare me Serbinë

Published

on

Policia e Kosovës u ka bërë thirrje qytetarëve që t’i shfrytëzojnë edhe pikat e tjera kufitare me Serbinë, me qëllim të lehtësimit dhe ikjes së pritjeve të gjata në veçanti në pikën kufitare në Merdarë.

Sipas njoftimit të Policisë, pikat e tjera kufitare të cilat mund të shfrytëzohen janë: PKK Muqibab, Jarinje, Bernjak dhe Mutivodë në të cilat pika ka më pak pritje e ndërsa në orët e mbrëmjes nuk ka pritje fare në të shumtën e rasteve.

“Për shkak të fluksit të madh në disa nga pikat e kalimit kufitar (pritjeve që po shkaktohen, në veçanti në pikën kufitare në Merdar), me qëllim të lehtësimit dhe ikjes së pritjeve të gjata, Policia e Kosovës njofton qytetarët dhe bashkatdhetarët për mundësitë e kalimit në pikat e tjera të kalimit kufitar, si dhe i lut qytetarët që të shfrytëzojnë edhe pikat e tjera me Serbinë siç janë : PKK Muqibab, Jarinje, Bernjak dhe Mutivodë në të cilat pika ka më pak pritje e ndërsa në orët e mbrëmjes nuk ka pritje fare në të shumtën e rasteve.”, ka njoftuar Policia.

Continue Reading