Connect with us

LAJME

Shala: Institucionet kanë kryer detyrën e vet

Published

on

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë (MTI) Endrit Shala është deklaruar rreth aksionit të sotëm të forcave policore në veri të Kosovës me qëllim të parandalimit të kontrabandës në atë pjesë të vendit.

Ai me këtë rast tha se aksioni i organeve të sigurisë është zhvilluar konform Kushtetutës së vendit tonë.

Continue Reading