Connect with us

LAJME

Shënohet sot Dita Ndërkombëtare e Familjes

Published

on

Dita Ndërkombëtare e Familjes festohet më 15 maj dhe është shpallur si dita e familjes nga Asambleja e Përgjithshme e Kombeve të Bashkura në vitin 1993 me rezolutën A/RES/47/237.

Ajo pasqyron rëndësinë që u jep familjeve bashkësia ndërkombëtare. Dita Ndërkombëtare e Familjes ofron një mundësi për të promovuar ndërgjegjësimin për çështjet dhe njohuritë të proceseve shoqërore, ekonomike dhe demografike që prekin familjet.

Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale sot shënon ditën ndërkombëtare të familjes.

Continue Reading