Connect with us

KOSOVË

SHSKUK mbështetë edukimin e vazhdueshëm të kuadrove mjekësore të FSK-së

Published

on

Sot është nënshkruar Protokoll Bashkëpunimi në mes ministrisë së Shëndetësisë, Shërbimit Spitalor të Kosovës (SHSKUK), dhe Ministrisë së Mbrojtjes.

Kjo u bw e ditur pwrsmes njw njoftimi nga ministri i Mbrojtjes Armend Mehaj.

Në bazë të kësaj marrëveshjes së nënshkruar, SHSKUK merr përsipër trajtimin mjekësor të personelit të MM-së dhe FSK-së, sa herë që palët kanë nevojë.

Gjithashtu, në kuadër të fushave të bashkëpunimit, SHSKUK do të përkrahë MInistrinë e Mbrojtjes në edukimin e stafit profesional mjekësor për fushat që ka interes dhe në ngritjen e shkathtësive profesionale.\Teleskopi