Connect with us

KOSOVË

Sindikalistët vizitojnë grevistët në shkolla e çerdhe

Published

on

Përfaqësues të SBASHK-ut do të takohen sot me kryetarin e Sindikatës së Pavarur të Arsimit të Shqipërisë, Nevruz Kaptelli, bashkë me Këshillin Grevistë Qendror do të vizitojnë shkollën fillore “Dardania” në Prishtinë.

Po ashtu sot përfaqësues të kësaj sindikate bashkë më kryesindikalistin e sindikatës së Pavarur të Arsimit në Shqipëri dhe Këshillin Grevistë Qendror do të vizitojnë çerdhen “Gëzimi Ynë”.

Continue Reading